23-09-04

rotdag!

Ge hebt zo van die dagen da alles tegensteekt zeker .. Vandaag was zo een dag ..
Vanmorgen opgestaan met 'n big smile want had mail van 'n bedrijf voor stage ..
"Studenten van de PIH zien wij hier graag op stage komen. We hebben er al verschillende gehad en in alle gevallen was het een interessante ervaring langs beide kanten." :D .. En dat is wel vlakbij de deur da bedrijf .. Der is nog wel 'n probleemke ma daar heb 'k voor gemaild naar school .. We zien wel :)
Heb vandaag verder nog 2 mails en 2 telefoons gehad ivm men mail dus .. Als 't gratis werkkrachten zijn zijn ze er wel rap eh :p
 
En ja, lang heeft die smile ni geduurd .. Had gisteren wa ruzie met men ex .. En dacht da 't vanmorgen wel ging opgelost zijn maar nee, integendeel ..
 
Ff korte uitleg want zo klinkt 't nogal raar .. Ik ben dus 2 jaar samen geweest met iemand ..
Nu is het al gedaan in principe vanaf januari ma eigenlijk is 't nooit écht "gedaan" geweest ..
Hij heeft mij al ongelooflijk veel pijn gedaan en 'k heb serieus afgezien en toch blijf 'k em graag zien :s En 'k haat 't van mezelf .. Hebben nog zoveel keer geprobeerd en elke keer doe 't mij toch terug pijn .. Waarom doe 'k mezelf da dan aan vraag 'k mij af?
Het is ook zo dat hij hier ook op kot zit .. Paar 100 meter verder .. En zit op dezelfde school dus ja, zien elkaar nog veel :s Ook al veel ruzie gehad en tijdens verlof zelfs tijd genegeerd maar uiteindelijk ..
Nu ja, 't komt er dus op neer dat hij paar weken geleden ineens weer afkwam met dat hij nagedacht had en mij echt terug wou .. En mijn verstand (en heel mijn omgeving) was daar radicaal tegen maar mijn hart en verstand spreken elkaar nogal tegen (nog altijd).
Maar ik was wel benieuwd en wou wel zien hoe lang hij het deze keer volhield en of hij het echt meende .. Hm .. 2 weken heeft 't dus geduurd ..
En ergens wist ik dat deze dag ging komen maar ondertussen hebben we elkaar weer veel gezien en ben ik zonder dat ik het wist weer veel te gehecht geraakt :s En doet 't dus toch weer pijn (ook al dacht ik voor de zoveelste keer dat hij mij niet meer kan kwetsen :s) ..
Er was dus ruzie ivm iemand anders dat eum .. verliefd is op mij .. En hij kan daar niet tegen .. Heeft 2 keer 'n msn kaderke van hem gezien en wordt er al ambetant van dat ik met die persoon chat .. Dan vraag 'k mij af .. Ik was toch nog alleen of niet? Waarom mag ik dan niet gewoon met andere mensen chatten, ook al zijn die verliefd ofzo? Uiteindelijk is 't iemand waar ik veel aan heb gehad toen hij mij heeft laten stikken dus ..
Waarom is 't zo moeilijk om mensen los te laten om wie ge enorm veel geeft? :s En waarom trap ik er élke keer terug in en doe 'k mijzelf gewoon veel pijn door hem elke keer weer te geloven?
Nja waarom vertel 'k dit hier allemaal eigenlijk :) .. Nobody carez ..
Maar misschien helpt 't mij wa want 'k voel mij wel weer ellendig nu :(
 
Verder was de schooldag ook ni zo fantastisch .. Had maar 4u les ma 't was daar zo extreem warm! .. En maar 5 min pauze ipv een kwartier ..
Dan was er ook nog een vergadering ivm een fuif die georganiseerd wordt (om de reis naar Amerika voor deel te betalen), die was dan om 18u terwijl ik les had tot 17u ..
Dus nog 'n uur op school doorgebracht .. Om dan uiteindelijk daar om 18u te zijn en te horen dat als ge enkel wou helpen met opstellen/afbreken/tappen/affiches plakken/ ... dat ge dan ni aanwezig moest zijn .. grmbl! ..
 
En dan maar weer door de regen naar kot .. Waar dus eigenlijk de conclusie kwam dat men ex mij weer maar eens had opgegeven om 'n - in mijn ogen - domme reden ..
Hij zei dat hij wou "vechten" voor mij, één iemand dat ook interesse toont en hij geeft 't op? Terwijl 't echt maar door 2 msn kaderkes was? .. Nu ja, 't zal wel altijd iets zijn, horen niet samen zeker I guess :s Love hurts ...

00:07 Gepost door Kimmeke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hey Ongeveer hetzelfde meegemaakt! Kan heel moeilijk zijn. Maar neem het van mij aan: je komt er 10x sterker uit! Veel sterkte gewenst.

Gepost door: lena | 23-09-04

*zucht* vertel mij wat. :-( In elk geval, zo iemand is het niet langer waard om je energie in te steken. Het kost me dagelijks ook nog moeite, maar van dag tot dag minder.

Ik hoop dat je verder kan met je leven zonder hem ook. Ook al zie je hem nog graag.

Gepost door: karel | 25-09-04

De commentaren zijn gesloten.