26-09-04

Hartje luchten :)

'k Voel mij ni zo fantastisch eigenlijk .. En weet ni hoe 't komt .. Ben ook wel wat ziek aant worden vrees 'k :s
 
Nu, der moet mij ff iets van 't hart eigenlijk ..
 
Pakt zo'n eum .. 5 maand geleden .. Leerde ik iemand kennen via looknmeet (je weet wel, dat - eigenlijk vrij dom - asl-page ding) .. Redelijk veel mee gechat enzo, kwam het er uiteindelijk op neer dat hij verliefd was op mij .. Zonder mij ook maar gezien te hebben ..
Uiteindelijk na lang zagen, hebben we afgesproken, en wel goe geamuseerd enzo ..
Daarna nog 'n paar keer afgesproken in Antwerpen, maar voor mij ging hij wel altijd gewoon 'n vriend blijven .. Als ik iets zei over dat hij niet écht mij graag zag, was 't ruzie enzo ..
Hij kon daar absoluut ni tegen ..
 
Nu, ineens, komt er zo 'n meisje op lnm zijn gb tekenen .. 1 dag later ofzo, staan de 2 gb'en vol met "hou van je" gedoe en lieve tekstjes, net alsof ze gaan samenwonen ..
Zijn nickname is nu "She's the one (l)" ..
Ze hebben elkaar niet eens ontmoet .. Ben ik nu echt de enige die dit extreem raar vindt? :p
 
En ja, ik ga hier weer reacties krijgen van dat ik jaloers ben ofzo, maar dat is niet zo ..
Ik vraag mij enkel af .. ben ik dan echt zo naïef van alles te geloven wat mensen tegen mij zeggen? .. Uiteindelijk, die persoon is zo extreem op zoek naar 'n vriendin, dat hij waarschijnlijk gewoon op iedereen verliefd zou kunnen worden ..
Zit er dan helemaal niets kritisch in mij dat dit opmerkt ofzo? :)
Ik gun 't hem, echt waar .. 'k Maak mij alleen maar wat zorgen over mezelf en hoe verkeerd ik soms mensen kan beoordelen en dergelijke ..

15:15 Gepost door Kimmeke | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

virtual love ik vind dat ook raar hoor...hoewel ik heel veel mensen ken die via het www en dergelijk eshit hun lief hebben gevonden (lief! en niet gewoon een one-night-stand btw! het kan dus wel degelijk! ondanks alle geleuter en gelul)
maar zonder elkaar gezien te hebben?? djezus in welke tijd zijn die opgevoed? de huidige cybergeneratie maakt al relaties aan en af via sms...ik verschiet van niets meer...
mocht er ooit iemand op mijn 'stupid page) zegegn dat ze verlied is op me, bel ik de 112! en het psychiatrisch ziekenhuis! lol
enne wat die CD van Yanah betreft: I wnat it! :s
is ie goed? nog nooit verkocht????????????
welke winkel was dat dan wel?
CMS
ps: je niet laten gebruiken door "vrienden" die je alleen nodig hebben als je in hun programmatie past!
'tmoet van twee kanten komen hé!

Gepost door: cms | 26-09-04

virtual love :p Jah, ik geloof er wel in da ge mensen kunt leren kennen via internet en dat er dan meer van komt enzo .. Maar 'n meisje dat ff u gb komt tekenen, na de 2 de sign zegt "ik hou van u" en paar signs verder doen ze of ze al jaren samen zijn? :p Verschoot 'k toch wel van ..
En zeker omda ik mij dan blijkbaar wel wa vergist heb in die persoon :p
Ach ja .. 't is nimeer wat 't geweest is eh :)

En die cd, 'k zal 'm wel op één of ander manier weten te bezorgen :) 't Was in de fnac in 't shoppingcenter :p .. Echt grappig, met 4 zoeken .. Maar cd's zaten nog in 'n doos aan hun balie, daarna heeft 'm er 'n deel in de rekken gaan zetten :p ..

En jah, die vrienden .. tegenwoordig ken 'k precies alleen nog maar "vrienden" die mij nodig hebbe als 't hun uitkomt :s

Gepost door: Kimmeke | 27-09-04

bizar Hoe kan je na een kribbeltje in een gastenboek beweren dat je van iemand houdt? Er is veel meer voor nodig om mensen te leren kennen. Verliefdheid is er snel, liefde duurt wat langer. :-)

Wat die cd betreft van Yanah, dat doet me denken aan een cd die ik vroeger eens gekocht heb: Nil Lara (titelloos). Heb die uiteindelijk moeten bestellen, omdat ze 'm nergens hadden. Maar ik vind 'm nog steeds schitterend. :-)

Veel succes nog!

Gepost door: karel | 28-09-04

Hey Kimmie Je komt wat tegen op het net hé. Er zitten inderdaad mensen die alleen maar hard op zoek zijn naar een vriend(in) en gewoon verliefd worden op het idee van iemand gevonden te hebben. En dat jij je daarin laat vangen, da's niet abnormaal, da's menselijk. Je verwacht dat ook niet hé. Maar er zitten ook goeikes ze, kijk maar naar ons ;)

Gepost door: lena | 28-09-04

De commentaren zijn gesloten.