28-09-04

naïef ..

Iemand die mij kan uitleggen waarom ik zo ongelooflijk naïef ben? En het ergste van al, het ook blijf? .. Ook al heb ik er al serieus mee afgezien en paar keer fameus tegen de muur gelopen, ik BLIJF blijkbaar mensen zomaar geloven .. Ook maar geloven in hun goedheid enzo .. Ben 'k nu echt zo .. dom? ..
 
Nja, 'k ben hier wel wa aant zagen tegenwoordig eh :p .. Ga nogal veel om in men hoofdje laatste tijd :( .. Word der echt lastig van .. Mja zal wel over gaan .. The happy girl will be back :) (hoop 'k :)
 
Slaap zacht mensjez .. x

00:21 Gepost door Kimmeke | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

herkenbaar Ik ben zelf ook veel te naïef. Maar het alternatief is voor mij ook geen oplossing: iedereen en alles wantrouwen, dan leef je ook niet meer.

Ik ben op zoek naar de gulden middenweg, als er iemand tips heeft, ze zijn steeds welkom aan mijn adres. Ik vermoed dat jij ze ook graag hoort dan. :-)

Gepost door: karel | 28-09-04

inderdaad er is geen andere mogelijkheid, we zijn hier allemaal om te leren, en daar horen (natuurlijk vinden we dat jammer) die ervaringen allemaal bij; die vormen je als mens en maken mogelijk dat je die ervaringen achteraf herkent bij je medemensen en er rekening mee kan houden;

Gepost door: dirk | 28-09-04

Hey Het is logisch dat je nieuwe mensen die je tegenkomt een volledig vertrouwen geeft. Tot ze het schaden en dan vraag je je af waarom je dat weeral gedaan hebt. Ik doe dat ook, maar bij de mensen die het vertrouwen niet schaden, komt het dubbel en dik terug!

Gepost door: lena | 28-09-04

ik snap dat hela, late reactie merk ik blijkbaar. maar schaam u niet hoor!
ik loop ook wel tg de muur en keer op keer denk ik man de volgende keer gaan ze me nie hebbe. en toch gebeurd da opnieuw. maar steek die fout echt ni op jezelf. jij bent ni degene die in fout is. naiëf zijn is lastig maar ik ben het ook. maar er zijn andere die veel slimmer zouden moete zijn en u tenminste niks wijsmaken. want idd alles gaan wantrouwen is gn leven. je hebt op den duur toch al schrik genoeg van alles.

gewoon duidelijk maken van: hey gij krijgt van mij de volle 100% vertrouwen en je doet ermee wat je wil. maar zijt maar zeker als je het beschadigt da je gdv er ni goed van gaat zijn

en kmoet zegge da helpt bij mij wel...

mja good luck!!

Liefs

Gepost door: Lieseke | 27-03-05

De commentaren zijn gesloten.