23-10-04

Night of the proms!!

Night of the proms was super! :D .. Voor de mensen die ni juist weten wa 't is: sportpaleis - veel sfeer - verschillende soorten muziek van pop tot klassiek, jazz & soul, r&b, ...
Was 2 jaar geleden dat ik geweest was en vond 't veel beter dan toen .. De indruk dat 'k in ieder geval veel minder heb stilgestaan dan toen :p .. Echt wel enorm genoten van Shaggy .. Shaggy ruled! :D .. James Brown was ook wel goe en Joe Cocker ook wel .. (ook al heb 'k et normaal ni zo met zijn muziek) .. Eén of andere kerel met 'n panfluit vond 'k minder ..
De verrassingsgast waren de Pointer Sisters .. Ook heel goe :) .. En dan natuurlijk de klassiekers als John Miles en de meezingers en tradities van elk jaar zoals "Land of hope and glory" .. Wel leuk om met heel 't sportpaleis 'n lied te zingen :p .. En regelmatig ook gewoon rondgestaard en gewoon genoten van de sfeer en de lichtjes in de zaal ..
 
Daarna wel 'n tijdje moeten zoeken naar de bus en beetje geërgerd aan de mensen van de studentenclub (niks persoonlijk, 't is gewoon men ding ni :p) en vandaag extreem moe (4u slaap) maar 't was 't allemaal waard :D
 
Verder vandaag ook nog wel leuk nieuws :) Les was gedaan en ik had een bericht op men voice mail .. "dat er nog steeds een laptop voor mij stond op school en wanneer ik hem kwam afhalen" .. Natuurlijk super, was der al lang genoeg op aant wachten :p .. Alleen wel euh .. dom .. Hij stond er al van vorige week donderdag en ik ben totaal ni verwittigd geweest ofzo .. Normaal zou ik dus 'n mail gekregen hebben maar die heb 'k toch nooit gezien ..
Vanavond dus wa bezig gehouden met laptopjes in orde brengen :) Rest van wat ik nog moet doen eraan zal voor morgen zijn ..
 
Lig ook nog wa in de knoop me wa gedachten enzo in men hoofdje .. Probleem is dat 'k over dingen zou moeten nadenken en wa beslissingen nemen ofzo maar er totaal geen zin in heb omdat 'k er slechtgezind van word :p En jah, dus blijft 't maar bij "we zien wel" ..
's Zowa men motto geworden ;) In ieder geval, me 2 bedje .. Very tired :) ..
 

01:19 Gepost door Kimmeke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.