05-11-04

Bachelor!!

Juist "the bachelor" gezien .. De laatste aflevering .. 't Was toch weer niet wat 'k verwacht had .. Er was the bachelor Angelo .. Die in mijn ogen vrij oppervlakkig en toch wel heel uiterlijk gericht is .. Anderzijds Stéphanie, een 28 jarige brunette en Femke een 20 jarig Nederlands blondje ..
 
Bij Stéphanie weet 'k niet goed wat 'k moet denken eigenlijk of wat voor gedacht 'k daarover moet hebben .. Ze is wel vrij knap en straalt wel iets uit .. Maar 'k weet ni, om één of andere reden vind 'k er toch iets mis mee ..
 
En dan is er Femke .. heel spontaan en knap meisje vind 'k .. Ook al ken 'k ze amper, heb bewondering voor haar .. Onder andere door haar reactie toen ze de laatste roos niet kreeg ..
Ze wou gewoon dat Angelo gelukkig was en de juiste keuze maakte .. En denk dat ze dit ook wel heel oprecht meende ..
 
En dit verbaasde mij dus :p .. Dat hij uiteindelijk toch voor Stéphanie koos en toch niet voor de jongere Femke waarvan zijn vrienden ook zoiets hadden van "wow wat een knap meisje" ..
 
Zelf weet 'k eigenlijk niet of hij de goede keuze gemaakt heeft .. Stéphanie was enorm stil enzo .. Nu jah, ben benieuwd voor de volgende aflevering .. Of ze na 3 maanden nog steeds samen zijn ..

22:32 Gepost door Kimmeke | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Bachelor Ik heb zelf maar één aflevering gezien van the Bachelor, en vond toen die Femke ook wel erg leuk en spontaan overkomen.

We zullen wel zien hoe het uitdraait, zeker?

Gepost door: Karel | 05-11-04

Jeuj Ik heb een 2-tal afleveringen gezien en ik ging ook wel gekozen hebben voor Stéphanie ze... lijkt me een veel zekerder meiske voor een vastere relatie. En denk toch da diene gast.. (hoe heet hem ook weer?).. daar op zoek naar is.
Naar mijn mening.. de juiste keuze :p

Gepost door: Stijn | 06-11-04

wa ist nu in het begin van uw stukje schrijfde over de bachelor dat hij nogal op het uiterlijk gericht is en onderaan snapte niet dat hij niet die griet neemt die ook volgens zijn vrienden de knapste is.....hallo?

Gepost door: mie | 11-11-04

De commentaren zijn gesloten.