30-03-05

worst day in my life ..

't Is écht wel de ellendigste dag die 'k in mijn leven al ooit heb meegemaakt .. Veel meer dan 'n hoop tranen verspild heb 'k nog ni gedaan ..
 
3 dagen dus .. 3 dagen had 'k et volgehouden te zwijgen .. Uiteindelijk sms gestuurd .. gewoon maar gevraagd hoe het ermee was .. Geen reactie natuurlijk .. Hij was die dag weg van 's middags tot half 4 's nachts ma 'k heb braaf gezwegen .. tot zo'n 24u later, nog eens 'n smsje om te vragan waarom 'k eigenlijk genegeerd word .. Heb toch het recht te weten waarom? .. Nog steeds geen reactie ..
 
Vanmiddag op msn (ondertussen bijna 2 dagen verder) ..
 
"ik was aant genieten van mijn vakantie .. geen last van iemand .. tot gij der weer moest tussenkomen .. ik heb gewoon rust nodig .. geen gezaag .. het kan toch ni gezond zijn da als 'k u kaderke momenteel zie pinke of als 'k sms van u krijg dakik gewoon
zot word eh .. volgens mij ist beter da we elkaar gewoon nen tijd me rust laten"

 
Gezaag? .. Ik vroeg toch alleen maar hoe het met hem was? .. Is dat ook al verkeerd? :s Snapte 't echt ni ..
Uiteindelijk ook nog mee gebeld .. Koel, arrogant gesprek zonder medelijden .. Hij wil verder, een schone lei, kan geen vrienden zijn met mij dus tja, veel heb 'k daar ni op te zeggen ..
 
Ok, 'k weet wat jullie gaan zeggen, 't zal wel 't beste zijn zo enz ...
Ma waarom mij dan 2 weken geleden nog "gebruiken" ? Bij mij slapen? Moet geen verdere uitleg geven zeker .. Da maakt mij zo razend eh ..
Waarom beweren dat we ni gewoon vrienden kunnen zijn als hij da gewoon nooit geprobeerd heeft? Elke keer van mij profiteert en mij zo terug hoop geeft .. Tuurlijk zie 'k 'm dan ni gewoon als vriend!
 
Vrijdag had ik dan duidelijk gemaakt dat ik 't nimeer wil, wil dat hij normaal doet tegen mij en stopt met van mij te profiteren .. Is het daarom? Heeft hij daarom niks meer aan mij, ben 'k nutteloos geworden ofzo? ..
Betekenen die 3 jaar dan echt niks? Beteken ik gewoon niks? :s
 
Voel mij zo .. machteloos :( .. "It's better to leave than to be left behind" .. waarom heb 'k et dan ni gewoon volgehouden? Now I'm left behind ..
 
En alsof 't allemaal nog ni erg genoeg is krijg ik van looknmeet zo'n leuk berichtje "Hoi! Ik heb onze vriendenrelatie aangepast naar mijn ex." ..
Thx lieve ex, wrijft 't er nog wa in dat 'k van "beste vriendin" naar "ex" gedegradeerd ben ..
 
En euh, men konijntje heeft nu uiteindelijk toch ook gekozen om deze ellendige wereld te verlaten .. Iedereen verlaat mij ... Hmz ...

17:45 Gepost door Kimmeke | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

grmbl he kim, alweer klinkt dit alles zeer bekend in de oren. Ik heb ook vijf dagen niets gehoord, buiten dan dat ene gemene bericht via msn... Ik zou mij bijna laten verleiden tot veralgemening en zeggen dat 't allemaal smeerlappen zijn...
btw: vanwaar ken ik "it's better to leave then to be left behind" ? Doet ergens een belletje rinkelen ma kan er nie opkomen...
Take care !

Gepost door: pluisje | 30-03-05

first of al pluisje: tzijn nie allemaal smeerlappen, kijk maar naar stijn van "manlome" en mijn keppie :-)

maar nu...
Kimmetje, vind het vreselijk erg voor je, maar twordt echt tijd dat je zélf zegt van foert! Waarschijnlijk ken je zijn gsmnummer vanbuiten... maar mijn oplossing (heb zelf zo'n gast gehad die 1-1,5 jaar ferm van mij geprofiteerd heeft) was gsm nummers wissen, verwijderen (én blocken) vanop msn... alles wég! De vuilbak in, op dat moment deed het véél pijn, maar had ik het toen niet gedaan, was ik nu zo gelukkig niet geweest! Geloof het of niet, maar er staat ergens een lievere, betere "the real thing" op jou te wachten! Maar hoe langer je je vastklapt aan het "verleden", hoe erger het wordt... Je doet enkel jezelf ermee pijn...
En op het moment dat je alles weggenomen hebt, dat alles "weg" is, gaat hij misschien zélf terugkeren als het toch "ment to be" was! Kzou er zeker niet op rekenen want volgens dat ik alles hoor verdien jij heel wat beter, maar toch, indien het tóch echt MOET zijn, zal het komen, ook als jij het "opgeeft".

Stop met te hopen, stop met de dromen... geef hem op, gun hem geen berichtjes meer, geen smsjes, geen mails, niks... laat hem in de kou staan! Maak eventueel nieuw blogje, zet er alles op wat je aan hem wilt zeggen, telkens je een smsje/mail... wilt zenden, verzend het naar je blog... zo ben je het "kwijt", maar stop je met zijn ego te strelen. Want "hoe irritant" hij het ook "vindt", hij geniet ervan, omdat hij je kàn behandelen als een stuk vuil, ook al wil je het zelf echt niet!

drie woorden:
Leave him alone!
--> niet op de wijze van hij die van jou vanaf is, maar jij die van hem vanaf bent! Als er iex is, altijd welkom op msn etc... sterkte meid! En don't forget, de kimmetjes zijn sterke chicka's ;-)

Gepost door: RedRose | 30-03-05

Inderdaad .. beter gelukkig alleen dan ongelukkig met twee! Nu voel je je miserabel maar op een dag zal je je afvragen waarom je zoveel tranen verspild hebt aan die jongen. Maar goed, alles heeft een doel en what doesn't kill you, makes you stronger.

You glow girl!

Foxy x

Gepost door: Foxy | 31-03-05

grrr daar kom ik nu es kwaad van é, van zo'n gasten. Die denken echt dat je zomaar met gevoelens mag spelen é.

Hard zijn is de boodschap... Zoals Redrose zegt. Geen smsjes meer, gssn msn meer. Schop hem maar uit je leven, hij verdient het niet er deel van uit te maken!

Gepost door: Manlome | 31-03-05

Ik kan alleen maar aansluiten bij de reacties hier!! Naar mijn mening is het meer dan genoeg geweest en gaat die gast niet veranderen. Meer nog, ik vind dat hij fameus gebruik maakt van u. Als het hem uitkomt blijft hij slapen maar jij mag hem wel niet 'storen' met een sms. Kimmie, wissen, deleten, blokken, whatever. 'k Zeg niet dat het gemakkelijk gaat zijn maar een poging is altijd beter dan niets!

Gepost door: lena | 31-03-05

De commentaren zijn gesloten.