05-04-05

boekjes :)

Geïnspireerd door RedRose'je (nu ja, was 't al wel van plan ze :D) ben 'k vandaag naar de bib geweest ..
 
Van de bib 1 boek meegebracht .. Maar van 'n andere auteur was gewoon alles uitgeleend en andere boeken die 'k zocht hadden ze ook ni of waren uitgeleend :(
En daarna ook nog ff naar Standaard boekhandel geweest, is er vlakbij ..
 
En 'k heb 2 boeken gekocht :p .. Normaal doe 'k da ni dikwijls, zo echt boeken kopen .. Er zijn bibliotheken voor iets .. Maar zo af en toe .. Meestal dan omda 't nieuwe boeken zijn en 'k geen zin heb om te wachten tot die "misschien" ne keer in de bib gaan terecht komen ..
En euh, 't boek dat RedRose aant lezen is is echt wel 't soort boeken da'k normaal graag lees, dus da heb 'k wel gekocht :D .. ("De tweede dochter" van Jodi Picoult) ..
 
En het tweede boek is "Een kind in nood" van Tori Hayden .. Is een waargebeurd verhaal .. Een meisje van 7 dat niet meer spreekt, niet luistert en nergens op reageert ..
 
Ben is benieuwd .. 'k Lees nog wel graag boeken maar zo heel dikwijls komt 't er ni van .. 'k Heb meestal ni veel zin om te zoeken achter goede boeken .. Maar nu heb 'k wel 'n lijstje waar er nog 'n paar opstaan :) ..
 
Vandaag de 2de dag ex-vriend gerust gelaten .. 't Lukt wel enzo en de grootste pijn vervaagt ma 'k mis 'm gewoon :( .. 'k Mis de knuffels, het luisterend oor, ... het idee van iemand die er altijd is voor mij .. nu ja, da idee was wel fake blijkbaar ma kom :D
 
Denk da'k is iets vroeger in men bedje kruip als anders .. 't Is al paar keer half 4 geweest en euh, da is wel laat :p .. Straks met één van men boekjes warm onder de dons :) ..

23:11 Gepost door Kimmeke | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

de enige boeken die ik nog kan lezen, zijn die voor school... Nu ja, da zorgt er al voor da we boekenwormen zijn... ;o)

Gepost door: Anne | 06-04-05

super :D tis echt een aanrader zunne, ik kon gisteren gewoon niet stoppen met lezen :( kvind em echt wel prachtig niet te doen... zo triestig é in momenten, om traantjes van in de ogen te krijgen :'( doet me wel es nadenken als ik later kinderen zou hebben...

Gepost door: RedRose | 06-04-05

* Geniet ervan!!

Gepost door: SoDa | 06-04-05

De commentaren zijn gesloten.