08-04-05

lichte ergernis :)

Ik erger mij aan
  • Mijn valling (of wa 't ook mag zijn) die maar ni volledig wilt over gaan .. Volgens men blogje had 'k et 2 maanden (!) geleden al over hoesten en nu zit 'k er nog altijd mee .. En met 'n verstopte/lopende neus en van die dingen :p .. Men rib is ondertussen wel zowa volledig terug in orde ..
  • Mijn haar! .. Bij nader inzien toch wel lastig om 't er deftig uit te doen zien :p (ma ben op da vlak ni bepaald rap tevreden) .. Zal toch blij zijn als 't terug beetje langer is denkek ..
  • Het feit dat ik morgen naar 'n "lentefeest" moet en ik geen zin heb in mijn nichten met vriendjes, de oh zo happy koppeltjes, en dan weer maar is de vragen van familie hoe het met ex vriend is, hoe hij 't op school doe, of 'k em nog zie .. zucht :p
  • 't Feit da ik zou moeten werken en 't ondertussen bijna 17u is en er nog ni veel van terecht gekomen is .. Sebiet eten, straks moet 'k "verplicht" mee naar de fitness dus veel zal der ook wel nimeer van komen ..

.... 'k Zal nog is ff wa werken :)

16:53 Gepost door Kimmeke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hey Kimmeke Kheb eens even de tijd genomen om je hele blog te lezen zodat ik kon volgen in je exen-historie. En verdorie, maar die jongen is echt niet goed voor je. Als je dat allemaal zo achtereen leest..
Maar ik weet waarover je spreekt, ook ik heb mn leven nog anderhalf jaar lang na onze 2-jarige relatie laten leiden door hem. Terwijl hij een vriendin had. Gelukkig is er een dag gekomen dat ik het inzag (staat in mn blog zelfs) en hem volledig uit mn huidig leven gewist heb. Ik heb zn foto's en brieven verbrand, gsm-nummer uit mn gsm gegooid (ken zn nummer nog vanbuitne hoor :o) ) en ook uit msn geflikkerd. En dat is de beste manier, echt waar. Vrienden zijn lkte niet, en ik denk ook niet dat dat gaat lukken tussen jou en je ex, jullie, en vooral hij doet je teveel pijn.
Ook ik had indertijd die drang om hem te controleren, en ik werd er alleen maar zieker en depressiever van.
Ik ben blij dat ik het gedaan heb, heb mijn eigen terug gevonden, heb nieuwe mensen leren kennen en ja, ook een nieuwe "potentiële" geliefde. (het valt af te wachten)
Kimmeke, je bent echt een mooie meid, en ik ben ervan overtuigd dat er jongens genoeg zijn die jou graag in de armen willen nemen en je vertroetelen. Als je je hart er maar voor open stelt. En dat gaat niet zolang je je aan je ex gaat blijven vastklampen.
Jij bent veel meer waard dan hem..
Denk er maar eens over na..
Groetjes van Tinkie

Gepost door: Tinkerbell | 09-04-05

heel goed gezegd! Tinekerbelletje heeft helemaal gelijk :-) zoals ik al zei; de magische woorden zijn: verscheur, blok, delete :p

Gepost door: RedRose | 09-04-05

De commentaren zijn gesloten.