08-04-05

Samenvatting temperament ;)

Allé, 'k heb dieje psychologie-test (www.psycho-test.net) ook nog ne keer gedaan .. En deze keer crashte hij ni op het einde :) ..
Mijn mening? Er klopt eigenlijk veel van .. Maar 'k ben der ni echt tevreden mee ;) Als ge da leest ben 'k zo precies altijd super braaf .. :D Ben stil, niet agressief, bang mensen te kwetsen, niet snel kwaad, .. 'k ben gewoon SAAI :)
 
Alhoewel 'k vind da ge der toch wel u antwoorden goe in terug vindt blijkt toch iedereen 'n ander resultaat te hebben ..
Ahja en euh, heb blijkbaar mijn roeping gemist .. 'k Zou 'n goede psycholoog zijn ;)
 
Dit was het volledige resultaat voor degenen da zin hebben om 't te lezen
 

 
Kim heeft er geen behoefte aan de baas te spelen of de vedette te zijn, zij staat niet graag in het centrum van de belangstelling. Zij is geen geboren leider en beveelt trouwens niet graag andere mensen.

Kim is eerder bescheiden en plaatst zichzelf niet op de voorgrond. Zij is een vriendelijke persoon, die een harmonieus samenleven met anderen veel belangrijker acht dan het streven naar status en macht.

Misschien lijkt Kim wel aan zelfonderschatting, haar zul je zeker nooit horen bluffen. Zij komt niet stoer of druk uit de hoek, maar is eerder een rustig, kalm type dat goed kan luisteren en waarbij men zich op zijn gemak voelt. Zij is een uitstekend psycholoog, die zich goed kan inleven in de situatie van een ander en is dan ook een geliefd raadgever waarbij men altijd terecht kan.

Kim is een uitstekend diplomaat, die voorzichtig aftast hoe de gevoeligheden liggen vooraleer een uitspraak te doen of een beslissing te nemen. Hierin laat zij - misschien meer dan zij zelf meent - haar gevoelens een minstens even grote rol spelen als haar verstand. Zij zal beslissingen van anderen ook niet zomaar uitvoeren zonder eerst zelf de nodige afwegingen te maken, en zal ze zeker niet uitvoeren als zij het er moreel niet mee eens is. Je zou dus kunnen zeggen dat zij een slechte militair is.

Als advocaat zou Kim nooit zware misdadigers willen verdedigen, ook al begrijpt zij dat zij evenzeer recht hebben op een verdediging. Kim is ook best bereid iets door de vingers te zien of een oogje dicht te knijpen uit medelijden, om een zwakkere partij te bevoordelen. Zij ziet er zeer tegen op de waarheid aan iemand te vertellen als zij vooraf weet dat deze persoon hierdoor gekwetst zal zijn of hieronder zal lijden. Om dezelfde reden gaat Kim ook te vaak discussies uit de weg.

Kim spreekt stil en maakt weinig lawaai; zij zal zelfs niet vaak bulderend lachen. Kim maakt zich niet snel kwaad, is niet agressief, is geen vechtjas, is geen competitiebeest. Machtsspelletjes zijn haar vreemd, en wreedheid kent zij niet. Kim schroomt zich zelfs vaak duidelijk voor haar rechten op te komen.

Misschien mist Kim wel gedrevenheid en is zij eerder aan de luie kant. Zij kan misschien wel goed werken, maar heeft toch vaak een duwtje in de rug nodig om gestart te geraken. Dat is zeker 's morgens het geval. Kim is immers geen ochtendmens, zij heeft trouwens ook meer slaap nodig dan de gemiddelde persoon. Zij kan niet lang zonder eten of slapen.

Kim stelt intimiteit erg op prijs, je zult haar waarschijnlijk nooit aantreffen op een naaktstrand. Zij houdt ook van knusheid en gezelligheid, en kan slecht tegen ontberingen.

Kim is ook een gevoelige en sentimentele persoon (bij een sentimentele film komen de traantjes snel te voorschijn) en beschikt zeker niet over een olifantenhuid, er is integendeel gevaar dat zij te lichtgeraakt is.

Kim heeft waarschijnlijk een slechte ruimtelijke oriëntatie, zij zal al eens verloren lopen of de weg kwijtraken in een grote stad.

11:31 Gepost door Kimmeke | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Test Ik heb die test ook ooit gedaan en ik had bijna hetzelfde resultaat!

Gepost door: c-ke | 08-04-05

Tiens... Bijna iedereen eeft ier 't zelfde behalve ik??

Gepost door: SoDa | 08-04-05

kga em ook es doen... ge moet het resultaat maar es komen lezen ;)

Gepost door: RedRose | 08-04-05

mijn conclusie: kben een keiharde perfectioniste :p

Gepost door: RedRose | 08-04-05

... ook es gedaan, en identiek zeflde als u, zit nix verschillend in :)

Gepost door: Tine | 08-04-05

tzelfde net gedaan en kheb identiek hetzelfde :-p

Gepost door: strangegirl | 09-04-05

saai "'k ben gewoon SAAI :)"....ik dacht het al

Gepost door: roger van't wc | 19-04-05

De commentaren zijn gesloten.