13-04-05

*

Blijkbaar ist voor nog wel wa andere mensen ni zo'n goeie dag vandaag ..
En jah, ik ben geen uitzondering hierop .. 't is gisteren begonnen en is er nog steeds ..
'n ongelukkig gevoel ..
 
'n gevoel van .. ik mis iemand .. Ik mis armen die mij vastnemen .. 'n knuffel als 't wa minder gaat (zoals nu) .. 'n Luisterend oor na 'n lastige werkdag .. 'n Gevoel dat er iemand altijd voor je is, waardoor 't zoveel gemakkelijker is om 's morgens boordevol energie uit bed te springen en aan de werkdag te beginnen .. Iemand waardoor je al de andere zorgen vergeet ..
Ergens verwacht ik van men ex nog dat hij nog wel luistert naar mij als er iets scheelt .. Maar 't kan 'm absoluut niks schelen .. Als ik iets vertel dan zaag ik en vragen hoe 't met mij gaat zal hij ook nooit ..
 
Verder ook ergernis .. Ergernis aan de organisatie op school .. Ergernis aan ouders die pushen om te gaan werken volgend jaar (terwijl ik helemaal ni weet wat ik ga doen) ..
Ergernis aan de fouten die ik maak op stage en de dingen die niet lukken .. Aan mijn verlegen zijn .. Ergernis aan men domme leventje .. Ergernis aan men eigen ergernisssen :p ..
En aan nog 100'en andere kleine dingen ..
 
Er zou echt nog wel is iets leuk mogen gebeuren .. 'n Béétje geluk, op eender welk vlak?
Iets waardoor 'k mij nog is écht gelukkig kan voelen ..
 
*zucht*

19:41 Gepost door Kimmeke | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ah troost u meid we zijn er allemaal zo erg nog niet aan toe... kheb toch dat gevoel bij het boek dat we aan het lezen zijn... natuurlijk ist niet altijd even leuk (en ik klaag en zaag ook de hele tijd, ben er bijna beschaamd over!) maar toch, chear up, maak je eigen geluk, ga niet op zoek, maar kijk rond je :-) misschien staat er ergens in een overwacht hoekje wel iets of iemand op je te wachten? :-)

Gepost door: RedRose | 13-04-05

Hé meid, ik hoop dat wij toch een klein beetje een vervanging kunnen zijn van dat luisterend oor, en ooit, someday, zul je weer die lekker zachte armen rond je voelen...daar ben ik zeker van...

dikke kus en knuffel

PS: ik zal je mijn email adres door mailen. Als je eens iets kwijt kunt dat je hier misschien niet kan of wil zetten, dan wil ik altijd luisteren (lezen) .

Gepost door: c-ke | 14-04-05

Tja.... iedereen heeft zo van die dagen... Ik ook, gisteren. Hopelijk voel je je vandaag al beter!!

Gepost door: SoDa | 14-04-05

Achter dat dik wolkendek schijnt de zon!
En van windrichting veranderen kan soms ook wel helpen om de zon te vinden..
Chear up girl

Gepost door: Tinkerbell | 14-04-05

De commentaren zijn gesloten.