22-04-05

Just feeling miserable ..

Hm .. Vraag mij eigenlijk iets af .. Door jullie reacties lijkt ’t alsof alles compleet mijn fout is? .. Dat ik de “slechte” ben? Ok, ‘k weet ’t ondertussen wel, ’n heel deel doe ‘k mezelf aan door ‘m nog steeds in men leven toe te laten .. Maar is zijn gedrag (soms kennen en willen zien, soms ineens weer ni) dan zo normaal misschien? .. Ist ni normaal da ik wel dacht da ‘m mij wou zien als hij ’t paar dagen geleden zelf nog vroeg? .. en als hij mij wel wou zien als ik terug op kot was, zelfs tot vorige week nog? .. En ik mij dan slecht voel als ik ineens, zomaar ’n onverwachte, hard aankomende “nee” krijg?
 

Is het ni normaal dat ik er absoluut ni tegen kan da ‘k zo respectloos behandeld word na alles wa ik voor hem gedaan en gelaten heb de afgelopen jaren? Heb dit soort problemen eigenlijk ook nog nooit gehad .. Met men 2 ex-vrienden kom ik nog redelijk overeen, hoor ik regelmatig en dat was eigenlijk al van in het begin zo ..

 

Anyway .. vandaag is .. raar .. ‘k ben minder hysterisch dan gisteren :p .. Ik hou weer wijselijk mijn mond en laat alles maar zoals ’t is .. Ook al begrijp ‘k et ni .. Maar hem proberen begrijpen is dan ook tevergeefs tegenwoordig ..

Woensdag (ook nog is toevallig de 27e trouwens, de dag die vroeger altijd zo belangrijk was) ga ik men sleutel halen .. En zal wel zien .. Ma ‘k heb der ni bepaald veel zin in ..

Alles ga anders zijn dan ‘k al weken denk da ’t ga zijn ..

Zou toch graag ff ermee willen praten .. ma of da gaat lukken ..

 

Vandaag ni bepaald ’n productieve dag .. Kan mij echt ni concentreren .. Krijg hier werk da’k ni graag doe, ze laten mij ni verder werken aan men project, ze hebben nooit tijd .. Heb er geen zin meer in gewoon .. Pff, en zo extreem moe da’k ook ben :s .. ’t Was gisteren weer kwart voor 1 toen ‘k sliep ..

 

Binnen ’n kwartierke mag ‘k naar huis .. En vanavond dus naar Kortrijk .. Zie ’t momenteel echt ni zitten daar terug te komen :s  Juist nu ‘k mij al zo ellendig voel, terug gaan naar daar waar ‘k zoveel (goede en minder goede) herinneringen heb .. En dan bedoel ‘k vooral men kotje .. Heb daar echt wel ’n haat/liefde verhouding mee :) Ik mis mijn kot, ben daar altijd graag geweest, .. maar er hangt gewoon té veel aan vast .. Zo’n 2 jaar herinneringen ..

Aan samen slapen, samen eten, tv kijken, douchen .. Maar ook aan ruzies ..

En op zo’n momenten als dees ist dus meer haat dan liefde :)

Damn ’t is lastig ze, iemand na zo lang uit u hoofd krijgen .. Iemand waar ge meer dan helft van de tijd aan denkt .. Alles herinnert mij er gewoon aan, zelfs kleine, stomme dingen  .. en jah, plaatsen waar ‘k kom ..

 

Moet dus naar ginder voor Tineke (http://blog.digitalweb.be) haar verjaardagsfeestje ;)

Hoop da ’t nog wel wa leuk ga zijn en ‘k men gedachten ga kunne verzetten (ook al ben ‘k omgeven door happy koppelkes ;) sorry, ben gewoon jaloers eh :D)

En hoop da’k men “back in K-town” avontuur redelijk overleef ;) .. zonder te veel herinneringen ..

 

En euh .. JA ik ga opnieuw beginnen .. ‘m verwijderen .. zelfs ’n nieuwe blog beginnen waarschijnlijk .. Mij herpakken .. Ma nog ff geduld mensjes .. Ik voel dat die dag er wel aan komt want ik kan ’t gewoon echt nimeer aan maar voorlopig nog heel ff de moed nie :s

 

Anyway, I’m gone ..  ben al overuren (ok, minuten :p) aant doen .. ’n prettig weekend mensjes ..


15:37 Gepost door Kimmeke | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

nee, dit is totaal niet je eigen fout. De enie fout die je maakt is hem steeds weer opnieuw in je leven toelaten. Laat hem eens een paar maand koken in zijn vet, en dan zal je iets merkwaardigs zien... Ik wett dat het gemakkelijker gezegd is als gedaan, maar ooit op een dag zal je inzien dat ik dit niet zeg om je te kwetsen... Integendeel... je zal je er beter door voelen...

Gepost door: Anne | 22-04-05

Idd Anne heeft gelijk. Iedereen zegt dit voor JOU bestwil. En niemand vind jou de slechte. Maar wel hem, hij is door en door slecht. Het enige dat je nog verkeerd doet (en dit is niet negatief bedoeld, maar gesproken uit eigen ervaring hè) is vanalles zoeken achter kleine dingen. Heel waarschijnelijk wou hij je toen mee nr de cinema omdat hij niemand anders vond en echt graag wou gaan. Want toen je nee zei reageerde hij ook onmiddelijk van: ok, dan niet, en begon hij weer rot te doen. Die jongen speelt met je voeten dat het niet normaal is. En dat er nog vriend in zn look 'n meet staat of waar was het. Dat gaat waarschijnelijk zijn omdat hij dat vergeten is aan te passen.
Het spijt me Kimmeke maar hij is geen vriend en hij beschouwt jou alleen nog als een last (op zn reacties afgaande) hier ga je momenteel niks meer aan kunnen doen.
Laat hem gaan en vind rust. Later komen jullie er misschien op terug en lachen jullie hier mee. (Bij wijze van spreke) maar nu kun jij niks anders doen dan voor jezelf kiezen, en alleen voor jezelf. Respect zul je niet krijgen..
Ik weet het, het is moeilijk, maar naderhand geef je ons gelijk..

Gepost door: Tinkerbell | 22-04-05

Nogmaals ik ging hier ongeveer juist hetzelfde schrijven... Niemand vind dat jij de 'slechte' bent maar van hier gezien geef je hem wel elke keer opnieuw de kans om je te kwetsen. Het is een jongen die ongelooflijk hard met je voeten aan't spelen is: ignore him and move on. En dat is alleen maar zeer goed bedoeld.

Gepost door: lena | 22-04-05

@ Anne & Tinkie @ Anne: ik betwijfel dat ik nog "iets merkwaardigs" zal zien .. in het verleden was het zo .. maar nu is er nog veeeel minder dan toen .. ik weet dat ik gewoon niks meer beteken .. ma da accepteren, begrijpen en willen geloven is moeilijker ;)

@ Tinkerbell: Ik weet wel da jullie gelijk hebben ze .. en da 't om mijn bestwil is .. Ik heb zelf trouwens ook nog zo'n dingen gezegd tegen iemand die maar ni wou luisteren dus 'k weet zelfs hoe ergerlijk zoiets is :p .. En da van die cinema zou wel is kunnen kloppen ja .. Alhoewel .. 2 weken na elkaar? :s ..
En die lnm .. Toen hij mij negeerde was ik "zijn ex" .. toen die bui over was paar weken geleden kreeg ik opeens terug de naam "beste vriendin" en wou hij "het terug proberen" (daar heb 'k dan ni veel van gemerkt ma kom).. en dit heb ik dan zelf maar veranderd naar "vriend" omdat ik zelf vond da de term beste vriendin absoluuuut op niks sloeg .. Mahja, da zijn details .. 't Is ni da'k mij daaraan vasthou ofzo ..

Gepost door: Kimmeke | 22-04-05

fout! nee het is niet je "fout"...je bent wie je bent en iedereen gaat om met de dingens des leven sop zijn manier...en wie zijn wij om te oordelen?
ik lees hier nu dat je wel beseft wat er shceelt...en nee je moet niet met je voeten laten spelen en nee je moet je niet onrespectloos laten behandelen, maar neen, je moet ook niet achter zijn arrogante gat lopen... hij wil je geowon pijn doen
niettemin, geniet van je weekend

Gepost door: Lord CMS | 22-04-05

De commentaren zijn gesloten.