29-04-05

storm verhaal ..

Het verhaal van de storm enkele dagen geleden ..
 
Maandag
 
Ik zeg iets tegen ex op msn. En na 2 regels ineens een uitbarsting.
Hij had via internet (looknmeet voor degenen die ’t kennen) ’n meisje leren kennen. Maar ’n vriend van mij kent die ook. En die vriend had dat meisje zijn mening over mijn ex laten weten. Heeft gezegd dat ze ermee moet oppassen, waarom, enz ..
Gewoon ZIJN mening. Hij volgt mijn verhalen al sinds juli dus is vrij goed op de hoogte.
 
Dat meisje is dit natuurlijk tegen ex gaan zeggen (zucht) en ik kreeg de schuld.
Terwijl ik er niks mee te maken heb. Ik vertelde die dingen tegen hem (duh, ’t is ’n vriend) dus ’t was mijn fout. En of ik er iets aan kon doen of ni, deed er ni toe. IK had het te ver gedreven en IK deed kinderachtig. Wilde niks meer met mij te maken hebben.
Hij ging de sleutel van mijn kot wel in de brievenbus steken en hup, geblokkeerd was ik.
 
Toen volgde ’n reeks ruzie-smskes. Ik pikte da écht ni, ik had niks misdaan.
Ik wilde minstens nog met ‘m praten. Ik was heel ’t gedoe ook beu, wou ook ’n nieuw begin, maar ik moest en zou ’n gesprek krijgen. ZO veel dat ‘k ni snapte en … jah, het MOEST gewoon.
 
Harde woorden. Ik vloog sowieso uit zijn leven want hij had zich nooit beter gevoeld dan deze maanden zonder mij. Wilt mij voor altijd uit zijn leven ..
 
Maar hij wou absoluut ni praten. Uiteindelijk was ’t op msn van “ik praat ni met u in real life, als ge wilt prate doede da nu, te neme of te laten”. Toen 10 min ofzo gechat, maar toen moest ik echt naar huis. ’t Was al 17.45u. “Misschien straks nog verder praten als hij tijd had”. Maandag niet meer gehoord.
 
Dinsdag
 
Dinsdag ook niet gehoord tot ’s avonds. Ondertussen werd ik al zo goe als zot van het “afwachten van de storm”. Ik had hoop dat het misschien toch woe. irl ging zijn? .. Slechtgezind rondlopen en ruzies met ouders waren ’t gevolg. Ik kon gewoon écht nimeer. Dus ben ik er dinsdagavond zelf maar terug over begonnen. Zo goe als gesmeekt om er gewoon woensdag over te praten, alle redenen waarom dit beter was. Verteld over de ruzie hierdoor met ouders. Alles wat ik zei, ’t maakte ni uit. ’t Was écht belangrijk mahja .. “hij wou mene kop nimeer zien”. Heb ’t na lang smeken opgegeven. Msn dan maar.
 
Super arrogant gesprek. Ik mocht mijn vragen stellen en ’t was heel de tijd van “volgende vraag!”. Normaal had ik al lang super pissed geweest en ’t zo gelaten maar ik ben gewoon blijven doorvragen. ’t Had blijkbaar echt belang te weten hoe ’t allemaal ineen zat :s
 
Dit heb ik (onder andere) nog te horen gekregen:
 
Hij was enorm blij toen ik stage had. En daar weg was op kot. Dat hij van mij vanaf was.
Eum .. waarom heeft hij mij da nooit gezegd? De week VOOR ik er weg was waren we constant samen geweest. Op de trein naar huis was het van “vrienden blijven, volgend weekend al afspreken, nog bellen, …”
WAAROM ni gewoon eerlijk gezegd dat hij helemaal geen vrienden wou blijven?! Had mij veel moeite bespaard. Nu geloofde ik hierin en wou ik er moeite voor doen.
“Ik ging het niet accepteren. Ik ging nog wel inzien dat ’t ni mogelijk was.”
Ni dus, ik geloof en onthoud gewoon woorden die mensen zeggen.
Waarom liegt hij NOG een keer als ik tijdens stage terug op kot ben? Waarom zegt hij dan dat hij mij daar gemist had, blij was dat ik er terug was, … ? Nu ja, hij is toen blijven slapen en ik weet maar al te goe ’t antwoord op deze laatste vraag :s

Cinema dan. Mij meevragen was “een act of kindness, zodat hij weer ff van mijn gezaag vanaf was”. Toen liet ik hem eigenlijk volledig gerust dus veel gezaag zal ’t ni geweest zijn maar kom.
En élke keer wanneer hij ff vriendelijk deed was dit gewoon de enige reden.
Hij had er veel voor over om van mijn gezaag vanaf te zijn, dus ook vriendelijk en lief zijn.
 
Hij heeft nog ’n hele tijd beweerd dat hij echt van mij hield en mij terug wou. Toevallig toen er iemand anders verliefd op mij was. Dit ging zo ver dat hij zo jaloers en egoïstisch deed dat ’t élke keer ruzie was als ik die jongen nog maar 5 min ofzo zag. En aangezien hij bij mij op school zit: dikwijls! .. Ik heb dan nog gevraagd waarom hij toen deed alsof.
Want écht graag zien deed hij mij toen al lang niet meer.
“Misschien wou ik men eigen voorliegen dat ik echt van u kon houden, als ik maar hard genoeg probeerde. Blijkbaar ni”. Alsof liefde iets met “proberen” te maken heeft!
 
Dan heb ik nog gevraagd of er dan nooit iets goe geweest is? Of da nimeer meetelt. En of hij daar nooit aan terug denkt ofzo. “nee” was het koele antwoord.
Heb dan nog is verbaasd gevraagd van “er is nooit iets goe geweest ofwa?!”
“Misschien wel maar da is vervlogen”
 
Toen weer. “Is ‘t ’t einde van de vragenlijst?” .. Heb nog ff mijn (absoluut niet vriendelijke) conclusie vermeld .. En toen was ’t van “slu” .. Kimmie geblokkeerd, verwijderd, … gekwetst. Voorgoed uit ’t leven gegooid van iemand waar ik gvd zoveel voor gedaan heb, zoveel tranen voor heb gelaten en die ik oprecht graag zag. Iemand waar ik mij zo hard in vergist had … ’t Leek zo onwerkelijk …
 
Héél ‘t “gesprek” had ik mij sterk gehouden, ben ik gewoon blijven door vragen, maar toen kon ‘k nimeer … Veel meer dan ’n enorm gekwetst en kwaad hoopje ellende bleef er niet meer over.
 
En hoe ‘k de dagen daarna heb overleefd is voor morgen ;)
Nu slaapkes doen ..
Wel al ff vermelden da ’t ondertussen al wa beter ga ..

00:31 Gepost door Kimmeke | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

iepz intressante site: ik blijf hem in het oog houden

Gepost door: David | 29-04-05

Ik herken hier zo veel! Ik denk dat hij zo koud tegen je doet om je te laten voelen dat het echt gedaan is tussen jullie, zodat je weet dat er geen hoop meer is. Ik vind het erg voor jou!
"Misschien wou ik men eigen voorliegen dat ik echt van u kon houden, als ik maar hard genoeg probeerde. Blijkbaar ni." Dit is de grootste zever die ik ooit gehoord heb, hij was gewoon jaloers, maar wil het niet toegeven.
Ik hoop dat alles vlug terug beter zal gaan met jou!

Gepost door: someone_ELSe | 29-04-05

misschien is het wel "beter" dat hij u geblokt heeft... verre van voor hem, maar voor jou, hopelijk komt alles nu in orde, kben der zeker van, de kimmetjes zijn van een sterk ras ;-) Groetjes!

Gepost door: RedRose | 29-04-05

Don't mind me saying... Maar hij lijkt toch een echte, grote, verdomde rotzak te zijn!!!

Gepost door: SoDa | 29-04-05

Hopelijk voor jou was dit de laatste storm, is hij erin gebleven en sta jij nu met je gezichtje naar de roze-paarse lucht met zonondergang gericht. Een blik op een mooie toekomst waarvan je het pad even alleen zal moeten bewandelen tot er iemand veel beter kruist.. Gewoon blijven doorwandelen nu tot je gekruist wordt en dat kan sneller zijn dan je denkt..

Gepost door: Tinkerbell | 29-04-05

... huil nooit voor een jongen! diegene die je doet huilen, is je niet waard.
een waraheid als een koe, maar zo moeilijk toe te passen. ik herken hier veel in (mijn eerste vriend was ook van dat kaliber) en ik leef met je mee!! kop op!

Gepost door: fiebs | 29-04-05

Djeezes.. .. wat voor ene is dat! Allé, t minste wat hij u verschuldigt is, is toch een gesprek in real life. Ik vind het echt erg voor je.. maar remember, als em zo doet is hij het echt ni waard hoor! Ik hoop dat je door heel dit gedoe die sollicitatie niet bent misgelopen.. zou jammer zijn.

Sterkte!

Gepost door: Mystic Flower | 29-04-05

pfff kwas er efkes nie goe van van dat te lezen... blij te zien dat het toch al wat beter met je gaat :)

Gepost door: sfie | 29-04-05

De commentaren zijn gesloten.