29-04-05

Vervolg ..

Woensdag

 

Woensdag moest ik dus naar men kotje (Kortrijk) …

Hier zag ik nu écht wel tegenop ..

Om naar mijn kotje te gaan passeer ik elke keer ex zijn kot (loop dan voorbij de venster). Toen ik er aan kwam stond zijn venster open. Ben gewoon door gelopen.

Wéér een leugen. Hij kon mij ook sowieso niet spreken omdat hij heel de dag volk had op kot maar er was dus helemaal niemand. Ik heb dan mijn brievenbus leeg gemaakt.

Tussen al mijn reclame van al de tijd dat ik er niet geweest ben lag ergens mijn sleutel. En ’n mesje dat nog van mij was. Een mes eh! .. Zomaar, los in de brievenbus.

Wat als ik het gewoon niet gezien had en al die rommel uit mijn brievenbus had genomen?

 

Ik kookte gewoon. Ik was zo … woedend gewoon op hem. Waarom deed hij mij dit aan? Waaraan had ik het verdiend dat hij mij zo behandelde? Heb dan nog bijeen gezocht wa er van hem op mijn kot lag. Was eigenlijk enkel ’n pak spaghetti en bouillon blojes :p

Ben dit dan gaan terug geven. Spijtig, hij was niet op zijn kot maar stond bij de buur.

Aangezien ik geen zin had om daar een scène te maken heb ik het gewoon gegeven, veel te stil gezegd dat ik niks meer van hem moest hebben, en ben ik door gegaan.

Hij nam het aan en bekeek mij 2 sec heel ongeïnteresseerd .. Zo van “onnozel wicht, wa komde nu wer doen” …

 

Toen moest ik door. Op school mijn portfolio gaan voorstellen. Stom. Alle opmerkingen die de docenten hadden waren kleine dingen die ik nog ging veranderen. Maar die er door men emotionele toestand de voorbije dagen niet echt nog van gekomen waren.

Hoop dat ik er nog door ben :s

 

Daarna fietste ik terug, door het park. Ik wilde niet terug naar kot. Hoe minder ik daar moest zijn hoe liever. Heb mij dan even op ’n bruggetje in het park gezet.
Gewoon, in mijn eentje. Wat aan het nadenken en aan het rondkijken …

Dan ben ik uiteindelijk nog naar het centrum gegaan … Er is maar één echte remedie tegen mijn depri gevoel: shoppen .. Heb dan weer zowa dingen gekocht die ‘k absoluut ni nodig had :$ .. ’n Witte sjaal, ’n broek (die nog ingekort moet worden) en zo 2 bandjes van “stand up, speak up” (anti racistisch gedoe :)

Even naar de GB geweest en terug naar kot .. Daar dan gewacht op Stijn ..

Ik had hem gevraagd om samen te gaan eten .. Omdat ik écht geen zin had om op kot te eten waar we zo goed als altijd samen hebben gegeten ..

 

Dus met Stijn ’s avonds naar de Mc Donalds geweest :p .. En daarna nog lang gepraat enzo .. En knuffels gekregen .. Nog is efkes hier ook bedanken want ’t heeft mij echt goe gedaan .. Thx om er altijd voor mij te zijn :$ En zeker vandaag ..

 

En tegen 3u ben ik gaan slapen. Zag er tegenop dus ben ik weer maar is zo lang opgebleven dat ik niet te veel zou piekeren in men bedje en gewoon in slaap zou vallen .. Net als dinsdag ..

 

Donderdag

 

Het opstaan was écht ni leuk .. Ben paar keer wakker geworden door al ’t licht op mijn kot .. Had paar keer van ex gedroomd ook enzo .. En jah, pff .. Werd zo helemaal slechtgezind wakker ..

 

Maar ik moest voortdoen. Douchen, aankleden, sollicitatie beetje voorbereiden.

Eigenlijk was da wel goe .. Had ‘k ni veel tijd om na te denken.

 

De sollicitatie was niet zo denderend, maar dit had vooral met een domme zet van school zelf te maken. Als je wou verder studeren moest je hiervoor ook een motivatiebrief schrijven dus dit had ik ook gedaan. En het bedrijf waar ik moest solliciteren had deze brief ook … Logisch (NOT) .. Als ze dan zo lezen dat ik mij nog niet klaar voel voor de arbeidsmarkt euh .. tja :) .. Spijtig, voor de rest ging ’t eigenlijk wel redelijk goe :s

Maar ja, er waren nog 8 andere mensen bij dat bedrijf ook eh :)

Waarvan één ook van Antwerpen is die een aanbevelingsbrief van zijn stagebedrijf bij had en wat van zijn werk heeft laten zien dus ‘k had al ni veel kans gemaakt denk ‘k :D

Zo goed was ‘k ni voorbereid .. (door wie NOG maar is?)

De infosessie over Digitale Vormgeving in Gent was ook weer interessant. Dus ik weet het nog altijd niet wat ik nu ga doen :s

 

Anyway .. Daarna terug naar huis gegaan .. Ik had hem vandaag niet meer gezien.

Nu heb ik echt wel een redelijke haat tov mijn kot .. Eén van mijn stomiteiten was van hem naar daar te halen. EN hij heeft dan ook nog eens al zijn vriendjes meegenomen. De helft van de mensen die daar zitten zijn vooral vrienden van hem. En dan verder natuurlijk de herinneringen, de gedachten aan hoe ik het mij al 2 maanden anders voorgesteld had enz ..

 

Eigenlijk ergens nog een geluk dat ik het toch redelijk druk heb gehad de rest van de week .. Niet te veel tijd om te piekeren .. Allé, mij wel echt slecht gevoeld ze, maar toch .. Nu, der is toch wel het één en ander in mijn hoofdje gepasseerd ze .. Maar hier ga ik straks of morgen nog een apart bericht van maken .. Over wat ik denk over het verleden, nu, de toekomst, ..


19:41 Gepost door Kimmeke | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

veel moed! veel moed met door te gaan en de dingen proberen goed te doen die nu belangrijk zijn zoals je school!
kweet het, da's heeeel makkelijke gezegd en veel moeilijker gedaan, maar toch. hoe moeilijk je het ook hebt (dat mag best), khoop dat je je school wel goed blijft doen! succes en veel moed!!

Gepost door: nieke | 29-04-05

jongens ze zijn het gewoon niet waard meis... koester de mooie herinneringen en zet hem dan uit je leven, de grootste straf voor hem want hij mist iets en jij niet. Cliché, maar zo is het

Gepost door: aaj | 29-04-05

jipieeee succes ons kimmeke!!!!! everything's gonna B alright, ge zijt op de goede weg :-) Dikke knuffel!

Gepost door: RedRose | 30-04-05

:$ Eylaba Kimmeke,

Hier ook nog es een reactie van mij ze... dat van woensdag was heel graag gedaan ze, kunt alijtd op mij rekenen als der iets scheelt, onthou da maar!

En ge zij twel lief ze.. (a) :p

Dikke knuffel en zoen
xXx

Gepost door: Stijntjeuh | 01-05-05

Stijntjeuh ..gij zijt ne goeie kerel sè! Ons meiske zo goed troosten!
Kimmeke: schop hem denkbaaldig nu maar eens onder zijn verwaand gat!

Gepost door: Tinkerbell | 01-05-05

De commentaren zijn gesloten.