29-04-05

Vervolg ..

Woensdag

 

Woensdag moest ik dus naar men kotje (Kortrijk) …

Hier zag ik nu écht wel tegenop ..

Om naar mijn kotje te gaan passeer ik elke keer ex zijn kot (loop dan voorbij de venster). Toen ik er aan kwam stond zijn venster open. Ben gewoon door gelopen.

Wéér een leugen. Hij kon mij ook sowieso niet spreken omdat hij heel de dag volk had op kot maar er was dus helemaal niemand. Ik heb dan mijn brievenbus leeg gemaakt.

Tussen al mijn reclame van al de tijd dat ik er niet geweest ben lag ergens mijn sleutel. En ’n mesje dat nog van mij was. Een mes eh! .. Zomaar, los in de brievenbus.

Wat als ik het gewoon niet gezien had en al die rommel uit mijn brievenbus had genomen?

 

Ik kookte gewoon. Ik was zo … woedend gewoon op hem. Waarom deed hij mij dit aan? Waaraan had ik het verdiend dat hij mij zo behandelde? Heb dan nog bijeen gezocht wa er van hem op mijn kot lag. Was eigenlijk enkel ’n pak spaghetti en bouillon blojes :p

Ben dit dan gaan terug geven. Spijtig, hij was niet op zijn kot maar stond bij de buur.

Aangezien ik geen zin had om daar een scène te maken heb ik het gewoon gegeven, veel te stil gezegd dat ik niks meer van hem moest hebben, en ben ik door gegaan.

Hij nam het aan en bekeek mij 2 sec heel ongeïnteresseerd .. Zo van “onnozel wicht, wa komde nu wer doen” …

 

Toen moest ik door. Op school mijn portfolio gaan voorstellen. Stom. Alle opmerkingen die de docenten hadden waren kleine dingen die ik nog ging veranderen. Maar die er door men emotionele toestand de voorbije dagen niet echt nog van gekomen waren.

Hoop dat ik er nog door ben :s

 

Daarna fietste ik terug, door het park. Ik wilde niet terug naar kot. Hoe minder ik daar moest zijn hoe liever. Heb mij dan even op ’n bruggetje in het park gezet.
Gewoon, in mijn eentje. Wat aan het nadenken en aan het rondkijken …

Dan ben ik uiteindelijk nog naar het centrum gegaan … Er is maar één echte remedie tegen mijn depri gevoel: shoppen .. Heb dan weer zowa dingen gekocht die ‘k absoluut ni nodig had :$ .. ’n Witte sjaal, ’n broek (die nog ingekort moet worden) en zo 2 bandjes van “stand up, speak up” (anti racistisch gedoe :)

Even naar de GB geweest en terug naar kot .. Daar dan gewacht op Stijn ..

Ik had hem gevraagd om samen te gaan eten .. Omdat ik écht geen zin had om op kot te eten waar we zo goed als altijd samen hebben gegeten ..

 

Dus met Stijn ’s avonds naar de Mc Donalds geweest :p .. En daarna nog lang gepraat enzo .. En knuffels gekregen .. Nog is efkes hier ook bedanken want ’t heeft mij echt goe gedaan .. Thx om er altijd voor mij te zijn :$ En zeker vandaag ..

 

En tegen 3u ben ik gaan slapen. Zag er tegenop dus ben ik weer maar is zo lang opgebleven dat ik niet te veel zou piekeren in men bedje en gewoon in slaap zou vallen .. Net als dinsdag ..

 

Donderdag

 

Het opstaan was écht ni leuk .. Ben paar keer wakker geworden door al ’t licht op mijn kot .. Had paar keer van ex gedroomd ook enzo .. En jah, pff .. Werd zo helemaal slechtgezind wakker ..

 

Maar ik moest voortdoen. Douchen, aankleden, sollicitatie beetje voorbereiden.

Eigenlijk was da wel goe .. Had ‘k ni veel tijd om na te denken.

 

De sollicitatie was niet zo denderend, maar dit had vooral met een domme zet van school zelf te maken. Als je wou verder studeren moest je hiervoor ook een motivatiebrief schrijven dus dit had ik ook gedaan. En het bedrijf waar ik moest solliciteren had deze brief ook … Logisch (NOT) .. Als ze dan zo lezen dat ik mij nog niet klaar voel voor de arbeidsmarkt euh .. tja :) .. Spijtig, voor de rest ging ’t eigenlijk wel redelijk goe :s

Maar ja, er waren nog 8 andere mensen bij dat bedrijf ook eh :)

Waarvan één ook van Antwerpen is die een aanbevelingsbrief van zijn stagebedrijf bij had en wat van zijn werk heeft laten zien dus ‘k had al ni veel kans gemaakt denk ‘k :D

Zo goed was ‘k ni voorbereid .. (door wie NOG maar is?)

De infosessie over Digitale Vormgeving in Gent was ook weer interessant. Dus ik weet het nog altijd niet wat ik nu ga doen :s

 

Anyway .. Daarna terug naar huis gegaan .. Ik had hem vandaag niet meer gezien.

Nu heb ik echt wel een redelijke haat tov mijn kot .. Eén van mijn stomiteiten was van hem naar daar te halen. EN hij heeft dan ook nog eens al zijn vriendjes meegenomen. De helft van de mensen die daar zitten zijn vooral vrienden van hem. En dan verder natuurlijk de herinneringen, de gedachten aan hoe ik het mij al 2 maanden anders voorgesteld had enz ..

 

Eigenlijk ergens nog een geluk dat ik het toch redelijk druk heb gehad de rest van de week .. Niet te veel tijd om te piekeren .. Allé, mij wel echt slecht gevoeld ze, maar toch .. Nu, der is toch wel het één en ander in mijn hoofdje gepasseerd ze .. Maar hier ga ik straks of morgen nog een apart bericht van maken .. Over wat ik denk over het verleden, nu, de toekomst, ..


19:41 Gepost door Kimmeke | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

storm verhaal ..

Het verhaal van de storm enkele dagen geleden ..
 
Maandag
 
Ik zeg iets tegen ex op msn. En na 2 regels ineens een uitbarsting.
Hij had via internet (looknmeet voor degenen die ’t kennen) ’n meisje leren kennen. Maar ’n vriend van mij kent die ook. En die vriend had dat meisje zijn mening over mijn ex laten weten. Heeft gezegd dat ze ermee moet oppassen, waarom, enz ..
Gewoon ZIJN mening. Hij volgt mijn verhalen al sinds juli dus is vrij goed op de hoogte.
 
Dat meisje is dit natuurlijk tegen ex gaan zeggen (zucht) en ik kreeg de schuld.
Terwijl ik er niks mee te maken heb. Ik vertelde die dingen tegen hem (duh, ’t is ’n vriend) dus ’t was mijn fout. En of ik er iets aan kon doen of ni, deed er ni toe. IK had het te ver gedreven en IK deed kinderachtig. Wilde niks meer met mij te maken hebben.
Hij ging de sleutel van mijn kot wel in de brievenbus steken en hup, geblokkeerd was ik.
 
Toen volgde ’n reeks ruzie-smskes. Ik pikte da écht ni, ik had niks misdaan.
Ik wilde minstens nog met ‘m praten. Ik was heel ’t gedoe ook beu, wou ook ’n nieuw begin, maar ik moest en zou ’n gesprek krijgen. ZO veel dat ‘k ni snapte en … jah, het MOEST gewoon.
 
Harde woorden. Ik vloog sowieso uit zijn leven want hij had zich nooit beter gevoeld dan deze maanden zonder mij. Wilt mij voor altijd uit zijn leven ..
 
Maar hij wou absoluut ni praten. Uiteindelijk was ’t op msn van “ik praat ni met u in real life, als ge wilt prate doede da nu, te neme of te laten”. Toen 10 min ofzo gechat, maar toen moest ik echt naar huis. ’t Was al 17.45u. “Misschien straks nog verder praten als hij tijd had”. Maandag niet meer gehoord.
 
Dinsdag
 
Dinsdag ook niet gehoord tot ’s avonds. Ondertussen werd ik al zo goe als zot van het “afwachten van de storm”. Ik had hoop dat het misschien toch woe. irl ging zijn? .. Slechtgezind rondlopen en ruzies met ouders waren ’t gevolg. Ik kon gewoon écht nimeer. Dus ben ik er dinsdagavond zelf maar terug over begonnen. Zo goe als gesmeekt om er gewoon woensdag over te praten, alle redenen waarom dit beter was. Verteld over de ruzie hierdoor met ouders. Alles wat ik zei, ’t maakte ni uit. ’t Was écht belangrijk mahja .. “hij wou mene kop nimeer zien”. Heb ’t na lang smeken opgegeven. Msn dan maar.
 
Super arrogant gesprek. Ik mocht mijn vragen stellen en ’t was heel de tijd van “volgende vraag!”. Normaal had ik al lang super pissed geweest en ’t zo gelaten maar ik ben gewoon blijven doorvragen. ’t Had blijkbaar echt belang te weten hoe ’t allemaal ineen zat :s
 
Dit heb ik (onder andere) nog te horen gekregen:
 
Hij was enorm blij toen ik stage had. En daar weg was op kot. Dat hij van mij vanaf was.
Eum .. waarom heeft hij mij da nooit gezegd? De week VOOR ik er weg was waren we constant samen geweest. Op de trein naar huis was het van “vrienden blijven, volgend weekend al afspreken, nog bellen, …”
WAAROM ni gewoon eerlijk gezegd dat hij helemaal geen vrienden wou blijven?! Had mij veel moeite bespaard. Nu geloofde ik hierin en wou ik er moeite voor doen.
“Ik ging het niet accepteren. Ik ging nog wel inzien dat ’t ni mogelijk was.”
Ni dus, ik geloof en onthoud gewoon woorden die mensen zeggen.
Waarom liegt hij NOG een keer als ik tijdens stage terug op kot ben? Waarom zegt hij dan dat hij mij daar gemist had, blij was dat ik er terug was, … ? Nu ja, hij is toen blijven slapen en ik weet maar al te goe ’t antwoord op deze laatste vraag :s

Cinema dan. Mij meevragen was “een act of kindness, zodat hij weer ff van mijn gezaag vanaf was”. Toen liet ik hem eigenlijk volledig gerust dus veel gezaag zal ’t ni geweest zijn maar kom.
En élke keer wanneer hij ff vriendelijk deed was dit gewoon de enige reden.
Hij had er veel voor over om van mijn gezaag vanaf te zijn, dus ook vriendelijk en lief zijn.
 
Hij heeft nog ’n hele tijd beweerd dat hij echt van mij hield en mij terug wou. Toevallig toen er iemand anders verliefd op mij was. Dit ging zo ver dat hij zo jaloers en egoïstisch deed dat ’t élke keer ruzie was als ik die jongen nog maar 5 min ofzo zag. En aangezien hij bij mij op school zit: dikwijls! .. Ik heb dan nog gevraagd waarom hij toen deed alsof.
Want écht graag zien deed hij mij toen al lang niet meer.
“Misschien wou ik men eigen voorliegen dat ik echt van u kon houden, als ik maar hard genoeg probeerde. Blijkbaar ni”. Alsof liefde iets met “proberen” te maken heeft!
 
Dan heb ik nog gevraagd of er dan nooit iets goe geweest is? Of da nimeer meetelt. En of hij daar nooit aan terug denkt ofzo. “nee” was het koele antwoord.
Heb dan nog is verbaasd gevraagd van “er is nooit iets goe geweest ofwa?!”
“Misschien wel maar da is vervlogen”
 
Toen weer. “Is ‘t ’t einde van de vragenlijst?” .. Heb nog ff mijn (absoluut niet vriendelijke) conclusie vermeld .. En toen was ’t van “slu” .. Kimmie geblokkeerd, verwijderd, … gekwetst. Voorgoed uit ’t leven gegooid van iemand waar ik gvd zoveel voor gedaan heb, zoveel tranen voor heb gelaten en die ik oprecht graag zag. Iemand waar ik mij zo hard in vergist had … ’t Leek zo onwerkelijk …
 
Héél ‘t “gesprek” had ik mij sterk gehouden, ben ik gewoon blijven door vragen, maar toen kon ‘k nimeer … Veel meer dan ’n enorm gekwetst en kwaad hoopje ellende bleef er niet meer over.
 
En hoe ‘k de dagen daarna heb overleefd is voor morgen ;)
Nu slaapkes doen ..
Wel al ff vermelden da ’t ondertussen al wa beter ga ..

00:31 Gepost door Kimmeke | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

28-04-05

sollicitatie :s

Zuuucht .. Deze namiddag 'n sollicitatiegesprek op school ..
Super interessante job ma door al dieje zever de laatste dagen (waarover morgen meer, heb nog ni zoveel tijd en goesting gehad) ben 'k totaal ni voorbereid :s
 
En ik ben al zo .. stil en onzeker en .. grr :p .. Zie 't ni zitte :) .. Mahja .. 'k ga keer voortdoen eh .. Douche in enzo .. Zal 't ook wel weer overleven zeker .. Véél erger kan 't momenteel ff nie denkek ..

Ahja .. en men 2 stokjes zijn ook voor morgen .. Sorry :$  't Duurt nu echt al wel lang :)

10:56 Gepost door Kimmeke | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

27-04-05

10 000

Wil men 10 000 ste bezoekertje zich melden? ...
Nooit gedacht da 't er zoveel zouden zijn :$

Update: Nja, geen 10 000 gezien of gehoord .. Spijtig :) .. Ik was weer bang om 't zelf te zijn ma 'k was 10 008 :p

12:20 Gepost door Kimmeke | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

...

Storm is over ... I guess :s
 
En 't was 'n serieuze en alles verwoestende ..
Morgen ofzo verslag .. als 't wa verwerkt is ...
 
Thx voor jullie steun mensjes, echt :s

01:25 Gepost door Kimmeke | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

25-04-05

onweer ..

Ik voel een enorme donderwolk naderen ..
Eentje die ik niet kan ontwijken .. 'n Storm waar ik door zal moeten ..
Het is pijnlijk .. het doet nu al pijn .. Harde, echt kwetsende woorden ..
en 't zal er ni op beteren ..

Vertel er later wel meer over ..19:25 Gepost door Kimmeke | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

24-04-05

[titel]

Pff .. Kan mij echt ni concentrere op men schoolwerk dus kom hier eerst is ff wa verder vertellen over weekend :p ..
 
Feestje .. Wa mensen nog is gezien  .. Ma zoals 'k gezegd had wel wa koppelkes :p
En in mijn mood was da ni zo goe om op te staan zien :p .. Dus toen iemand da der ook alleen was zei da 'm honger had ben 'k meegeweest samen met nog iemand .. Als 3 eenzame mensjes op zoek naar eten :D .. Eerste frituur was toe .. Dan andere kant gelopen .. Pitta ging ook juist dicht .. Ma dan iets verder toch nog 'n frituur gevonden :) ..
Om half 3 lag 'k in men beddeke .. ff gelezen en dan eigenlijk direct in slaap gevallen ..
 
's Morgens paar keer wakker geworden .. 9u, 10u, 11u :p .. Der is nogal redelijk wa licht in men kot waar 'k altijd wel van wakker word .. Dan rond 13u vertrokken naar centrum van Kortrijk .. 2 bussen voor men neus zien paseren .. Iets minder geluk dan vrijdag ..
Uiteindelijk heb 'k nog 'n bus genomen voor 1 halte (tis toch gratis eh :p) .. En ben 'k gaan winkelen .. Winst was 1 truike en 3 t-shirtjes .. :$
Had heel de dag nog niks gegeten mahja, 't was ondertussen al 15.30u en 'k wou trein wel halen van 15.40u .. dus ben naart station gelopen, nog rap fleske fruitsap uit 'n automaat gehaald en op trein gesprongen ..
 
SLECHT idee :p .. want nu komt men trein-avontuur :p
 
Zo rustig op trein .. En ineens ist zo alsof die over stenen ofzo rijdt en iets verder sta 'm stil ..
Ik had zo totaal ni door wa er gebeurd was .. Ne mens aan den andere kant zei van "ja, een beest .. 'k heb ne poot gezien" .. 'k Zat daar van .. what the fuck :p
En inderdaad, iets later werd omgeroepen dat er een aanrijding was met 'n koe .. Zo ergens tussen Gent-dampoort en Lokeren ..
En moesten wachten op evacuatie .. Bedoeling was eerst om via spoor ernaast over te stappen op trein naar Oostende en zo terug in Gent-dampoort te geraken .. Maar da ging ni zeiden ze want da beest lag ook op ander spoor en ze kregen da ni weg .. We gingen terug gesleept worden naar Gent-dampoort ..
Maar iets later reden er wel 3 treinen voorbij richting Antwerpen .. Frustrerend ... Waarom lieten ze ons ni gewoon daarop overstappen? ..
Ma soit .. terug slepen dus :p .. Tegen dat da eindelijk gebeurde zat 'k al wel zo'n 3u op die trein .. Dan nog 1u terug gesleept aan slakkentempo .. En ik had men pa gebeld en die stond in Gent met den auto :p .. Anders had ik nog moeten wachten op trein en dan ook nog is overstappen .. 'k Zag 't echt nimeer zitten na zo 4u :) ..
Maar met auto was 't ook nog wel 'n uurke met de E17 die afgesloten was :s
Ma allé, na 4u trein en uurke auto ben 'k toch thuis geraakt :p .. Wel 3 keer langer onderweg dan normaal ma kom .. En EINDELIJK om 21u mijn eerste voedsel die dag :p
Pff, 'k was al blij da 't een koe was en gene mens ofzo :s Allé, voor da beest is da ook erg eh ma toch :)
Heb die koe dan daarna nog zien liggen toen we terug achteruit gingen .. Brr ..
 
Hm .. Mja en voor de rest .. Gisteren en vandaag ni zo'n happy daagjes .. 'k Weet ni, voel mij gewoon .. bleh :p .. Zaterdag op kot wel weer 'n hoop gedachten in men kopke ..
En dan heel da trein gedoe .. Der zijn leuker dingen in 'n weekend :p ..
 
Vandaag schoolwerk .. Maar veel komt der ni van in huis ..
Pff, en krijg hier juist 'n smske .. Van K. (ook een ex :p) ..
"Komt ge ni naar de sporthal in H ? tenzij mijn ogen mij bedriegen zit uwe sjoe hier .. zal u komen halen xxx" ..
Euh ... ? :s .. Hij weet toch goe genoeg hoe alles in elkaar zit? .. En da ex ni bepaald sta te springen om mij te zien? .. En al helemaal nimeer mijne "sjoe" is ... :s
Pff, DOM smske, echt .. Zit er al genoeg mee in men kop om dan ook nog is da soort info te krijgen en zo'n onnozele vraag .. zucht :p :(

17:43 Gepost door Kimmeke | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |