01-05-05

My feelings ..

Ik zweef tussen:

  • het niet begrijpen / niet willen geloven .. hoe kan iemand die ik zo graag gezien heb in godsnaam zo doen? kan 'k mij dan zo vergissen? ..
  • mij enorm gekwetst voelen .. de harde woorden blijven rondspoken ..
  • het ok vinden dat 't nu eindelijk rustiger is .. geen schrik meer voor waaarmee hij me nog allemaal zou kunnen kwetsen ..

Heel raar, zo van die ups & downs en verschillende gevoelens die allemaal op 1 dag passeren .. Ik veronderstel dat uiteindelijk enkel nog 't laatste zal overblijven? ..
Allé, 'k hoop 't ..

Ben dikwijls gewoon ook kwaad op mezelf .. Hoe kan ik zo naïef zijn? Waarom ben ik alles blijven geloven, elke keer opnieuw? .. Waarom heb ik mij zo hard laten doen?
2 jaar en 9 maanden, op de dag, heb ik gewoon .. verspild? Moeite gedaan, véél dingen voor hem gedaan, de ruzies doorstaan, .. en nu doet hij gewoon of ik heb nooit bestaan?
Zelfs op looknmeet sta ik geblokkeerd (waar ik nooit aan zou denken) en waarschijnlijk is hij nu aan het uitzoeken hoe hij mijn gsm nummer en mails kan blokkeren ofzo ..
Precies of ik heb hem kweenie-wa-allemaal aangedaan .. Da maakt mij wel kwaad ..
HIJ heeft geen recht om mij zo te behandelen, ik had 't gewoon moeten doen .. Maar hij was mij voor .. En heeft 't veel harder aangepakt dan mijn bedoeling was ..

En waarom heb ik hem heel mijn studententijd laten verpesten? Heb ik zoveel gelaten voor hem en ben ik gewoon ook maar zo stom geweest om hem ook naar Kortrijk te halen?
Het zit daar nu vol met ZIJN vriendjes die ook zijn mee gekomen ..

Maar ook .. waarom heb ik hem ni gewoon de laatste tijd meer laten doen? .. Dan had 't nooit zover gekomen .. Ook al heeft hij nooit gezegd dat hij geen vrienden wou blijven, ik had 't toch wel zélf kunnen merken en inzien? ..

Achteraf wordt alles zo duidelijk .. En had hij nu verdekke eens gewoon eerlijk geweest, dan was 't al veel langer duidelijk geweest .. Néé ik trek geen conclusies, ik luister alleen naar woorden .. Duidelijke woorden .. Ik moet gewoon geen gedoe waardoor "ik het zelf wel beu zou worden" of "zou inzien wat de bedoeling is" .. da werkt ni bij mij .. Hij kent mij toch ook al wel langer dan vandaag?
Lol .. nu ja, zo duidelijk als nu moest nu ook weer ni, 't gewoon zéggen had al genoeg geweest :) .. Maar ja ..

Hij heeft veel kapot gemaakt .. héél veel ..

Om te beginnen mijn zelfvertrouwen .. Jaren heb ik te horen gekregen dat 'k niks kon en dat ik maar met geluk door men studies geraakt ben ..
(van iemand die zelf voor de 3de keer in zijn schoolcarrière dubbelt dan nog) ..

Verder mijn geloof in mensen enzo.. Maar dat zal nog wel terugkomen zeker ..

Mijn sociaal leven .. Vrienden van mij niet kunnen uitstaan, niet willen dat 'k met sommige mensen omging (omdat ze verliefd waren en hij jaloers was), ...

School ..
Vorig jaar heb ik 3/4de van mijn jaar in 2de zit gedaan .. Deze 2de zit vooral te danken aan de problemen met hem heel 't jaar .. Zelf had hij ook een paar vakken in 2de zit ..
(Maar ik ben der toch wel schoon door geraakt en hij ni .. HA!)

En ik hoop écht maar 1 ding uit de grond van mijn hart, en dat is dat dit jaar niet verpest is :s
Vorig jaar had ik mijn 2de zit nog .. Als mijn stage nu slecht is moet ik gewoon sowieso mijn jaar opnieuw doen .. En eerlijk gezegd ziet 't er ni zo goe uit .. 't Is mij ni bepaald gelukt van stage en men problemen gescheiden te houden ..
Maar 'k zit nu in de helft .. Ga nog proberen te redden wa er te redden valt ..

In ieder geval .. Het is tijd voor 'n pauze .. Een blik op een mooie toekomst waarvan ik het pad even alleen zal moeten bewandelen tot er iemand veel beter kruist, zoals Tinkie 't zo mooi gezegd heeft :) .. Mezelf terug vinden ..
Er is al lang veel werk aan mezelf .. Minder verlegen worden en meer zelfvertrouwen opbouwen enzo .. Ik slaag er elke keer weer in met mensen samen te zijn die enorm dominant zijn en zich constant  veel beter voelen dan mij .. En da's ni zo gezond voor mij :)

Verder ook mijn gsm leegmaken (smsjes), pc 'n keer formateren, .. verleden wissen ..
En ja, ook een nieuwe blog .. Dit is 'n depri blogje geworden en ik wil 't nimeer .. wil opnieuw beginnen ..
Alleen heb ik geen inspiratie voor de naam, dus als er iemand leuke suggesties heeft, tell me :)

Het is gewoon tijd om te bekomen van wat er allemaal gebeurd is .. En om opnieuw te beginnen .. A new Kimmie ;) ..

Het is spijtig van de tijd en de energie die ik verspild heb .. Zeker het laatste 1,5 jaar, toen we eigenlijk al uit elkaar waren en 't ni meer was dan op alle mogelijke manieren profiteren van mij .. (waarom zie 'n mens da op die moment zelf ni in? :p)
Hoop dat ik er toch op zen minst uit geleerd heb .. :s


02:05 Gepost door Kimmeke | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

* Goed zo! meisje. Laat het verleden voor wat het is. Probeer het af te sluiten. En begin opnieuw.
Als die jongen zo hard op je hart getrapt heeft is hij je verdriet niet waard.

Geniet nog van het zonnetje

Gepost door: Eva | 01-05-05

Sterkte Gelukkig dat nog geen vakantie is en dat je je zinnen nog wa kunt verzetten met die stage... Tzal je allemaal wel lukken! Veel sterkte é!

Gepost door: strangegirl | 01-05-05

als ik het zo lees is een een klootzak eerste klas -rpecies, iemand zo neerhalen en verhinderen en beknootten in zijn "vrijheid"...jammer dat hij nog zo'n effect op je heeft...hopelijk raak je hem eindleijk eens kwijt: ik wil je mijn slagzwaard anders wel eens uitlenen hoor :D

Gepost door: Lord CMS | 01-05-05

... Ik herken hier enorm veel in! Ik kan je een hart onder de riem steken: je zal er wel komen, je kan véél meer dan je denkt of dat anderen je willen doen geloven!

Gepost door: fiebs | 01-05-05

Zijt maar zeker dat ge hier veel uit geleerd hebt!

Eene 'kimmie' dat is wel een goeie naam voor een neiuwe blog!
Klinkt veel 'sterker'!

Gepost door: Tinkerbell | 02-05-05

De commentaren zijn gesloten.